Fy’net – Fysiotherapie Cerfontaine van der loop – Maastricht

Fysiotherapie Cerfontaine van der loop

Sport Fysio- en manueeltherapeuten

Fy’net

Fy’net Fy’net, de vereniging van eerstelijns fysiotherapeuten uit Maastricht en Heuvelland. Wij staan voor uniforme, kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische en preventieve zorg.

Waarom en wanneer gaat u naar een fysiotherapeut?

Snel op de fiets een boodschap halen. In huis even een plintje schilderen. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of andere lichamelijke klachten… herkenbaar? Dan pas vraagt u zich af hoe u er zo snel mogelijk weer van afkomt. De fysiotherapeut helpt u er weer bovenop.

Bijna drie miljoen mensen vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Dit kan in samenspraak met uw (huis)arts, maar sinds 2006 kunt u ook zonder verwijsbriefbrief de fysiotherapeut raadplegen. Deze specialist van het bewegingsapparaat zorgt dat u weer zo optimaal mogelijk kunt bewegen. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk, de fysieke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt. In de meeste gevallen wordt fysiotherapie vergoed uit de aanvullende verzekering en hoeft u geen eigen bijdrage te betalen. Voor chronisch zieken gelden andere regels. Indien u hier vragen over heeft kan uw fysiotherapeut een duidelijk antwoord geven.

Waarom een praktijk aangesloten bij Fy’net?

In behandeling bij Fy’net praktijk betekent een behandeling van hoge, eenduidige en transparante kwaliteit. Met alle Fy’net praktijken zijn namelijk kwaliteitsafspraken gemaakt op het gebied van scholing, communicatie, praktijkinrichting en materialen. Bovendien zijn multidisciplinaire afspraken gemaakt over de inhoud van de behandeling en de informatie-uitwisseling tussen de verschillende zorgverleners (specialisten uit het ziekenhuis, huisartsen, diëtisten, etc.). Een overzicht van de praktijken aangesloten bij Fy’net treft u op onze website: www.fynet.nl, onder de button “aangesloten fysiotherapeut”. U kunt hier o.a. selecteren op specialisme en postcode. Een bij Fy’net aangesloten praktijk herkent u aan de raamsticker met het logo van Fy’net. Voor het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak zijn onze collega’s te allen tijde bereikbaar (telefoon, email of even langskomen).