Fysiotherapie in Maastricht

Fysiotherapie in Maastricht: Fysio- en manuele therapiepraktijk Cerfontaine & van der Loop

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Maastricht? Cerfontaine & van der Loop is een praktijk met gecertificeerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten met vier vestigingen in Maastricht.

Soorten fysiotherapie
Cerfontaine & van der Loop biedt verschillende soorten fysiotherapeutische zorg. Bij de reguliere fysiotherapie staat oefentherapie vaak centraal. Of u nu klachten heeft door een verkeerde houding, een ongeluk of een chronische ziekte, uw fysiotherapeut adviseert en begeleidt u, zodat u uw normale activiteiten zo goed mogelijk kunt hervatten en/of uitvoeren. Voor sporters biedt Certaine & van der Loop daarnaast sportfysiotherapie. Tevens zijn er speciale beweegprogramma’s beschikbaar voor mensen met chronische aandoeningen als artrose, diabetes, COPD, etalagebenen en hartziekten.

Specialistische fysiotherapie Maastricht
Mensen die last hebben van oedeem (lymfoedeem of lipoedeem) kunnen bij Certaine & van der Loop terecht voor lymfdrainage, waarbij een gespecialiseerd oedeemtherapeut met behulp van massage voor een betere afvoer van lymfe zorgt. Onze praktijken, alle vier gelegen in oostelijk Maastricht, zijn sinds jaren toonaangevend op het gebied van Manuele Therapie. Voor alle soorten Manuele Therapie kunt u bij ons terecht, zowel SOMT, VUB, van der Bijl en Mulligan zijn vertegenwoordigd.

Fysiotherapie in Maastricht
Bij Cerfontaine & van der Loop kunt u terecht voor advies en behandeling op het gebied van manuele en fysiotherapie. Voor optimale bereikbaarheid kunt u ons op verschillende adressen in Maastricht vinden: Avenue Ceramique, Vijverdalseweg, Severenstraat en Marconistraat.

Bron: KNGF