Fysiotherapie in Maastricht

Fysiotherapie in Maastricht: Fysio- en manuele therapiepraktijk Cerfontaine & van der Loop

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Maastricht? Cerfontaine & van der Loop is een praktijk met gecertificeerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten met vijf vestigingen in Maastricht.

Verbetering van de bewegingsvrijheid
Cerfontaine & van der Loop biedt verschillende soorten fysiotherapeutische zorg. Bij de reguliere fysiotherapie staat oefentherapie vaak centraal. Of u nu klachten heeft door een verkeerde houding, een ongeluk of een chronische ziekte, uw fysiotherapeut adviseert en begeleidt u, zodat u uw normale activiteiten zo goed mogelijk kunt hervatten en/of uitvoeren. Voor sporters biedt Certaine & van der Loop daarnaast sportfysiotherapie. Tevens zijn er speciale beweegprogramma’s beschikbaar voor mensen met chronische aandoeningen als artrose, diabetes, COPD, etalagebenen en hartziekten. Daarnaast hebben wij expertise in huis op het gebied van manuele therapie. Heeft u pijn aan uw gewrichten, dan kan mobilisatie door herhalende bewegingen een verlichtende werking hebben. De fysiotherapeut bepaalt na een screening of u voor manuele therapie in aanmerking komt.

Specialistische fysiotherapie
Heeft u last van oedeem (lymfoedeem of lipoedeem) dan kunt u bij Certaine & van der Loop terecht voor lymfdrainage, waarbij een gespecialiseerd oedeemtherapeut met behulp van massage voor een betere afvoer van lymfe zorgt. Heeft u last van stijve of pijnlijke spieren, dan kan Dry Needling een optie zijn. Ook bij tintelingen in de armen of benen is dit een beproefde methode. Tot slot kan fysiotherapie ook een grote rol spelen bij specifieke ziektebeelden, zoals kanker of COPD. Wij begeleiden u tijdens de revalidatie met specialistische kennis.

Fysiotherapie in Maastricht
Bij Cerfontaine & van der Loop hechten wij waarde aan persoonlijk advies en professionele service. Onze fysiotherapeuten werken op vier verschillende adressen in Maastricht: Avenue Ceramique, Vijverdalseweg, Severenstraat, Meerssenerweg en Marconistraat. Maak telefonisch een afspraak voor fysiotherapie bij u in de buurt en vul het inschrijfformulier in.