Fysiotherapie in Maastricht

Fysiotherapie in Maastricht: Fysio- en manuele therapiepraktijk Cerfontaine & van der Loop

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Maastricht? Cerfontaine & van der Loop is een praktijk met gecertificeerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten met vijf vestigingen in Maastricht.

Soorten fysiotherapie:

Cerfontaine & van der Loop biedt verschillende soorten fysiotherapeutische zorg. Bij de reguliere fysiotherapie staat oefentherapie vaak centraal. Of u nu klachten heeft door een verkeerde houding, een ongeluk of een chronische ziekte, uw fysiotherapeut adviseert en begeleidt u, zodat u uw normale activiteiten zo goed mogelijk kunt hervatten en/of uitvoeren.

Manueletherapie  Maastricht:
Onze praktijken, alle vijf gelegen in oostelijk Maastricht, zijn sinds jaren toonaangevend op het gebied van Manuele Therapie. Voor alle soorten Manuele Therapie kunt u bij ons terecht, zowel SOMT, VUB, van der Bijl en Mulligan zijn vertegenwoordigd.

Sportfysiotherapie Maastricht:
Voor sporters biedt Certaine & van der Loop daarnaast sportfysiotherapie. Tevens zijn er speciale beweegprogramma’s beschikbaar voor mensen met chronische aandoeningen als artrose, diabetes, COPD, etalagebenen en hartziekten. Afhankelijk van uw zorgverzekering worden deze vergoed.

Oedeemtherapie  Maastricht:
Mensen die last hebben van oedeem (lymfoedeem of lipoedeem) kunnen bij Cerfontaine & van der Loop terecht voor lymfdrainage, waarbij een gespecialiseerd oedeemtherapeut met behulp van massage voor een betere afvoer van lymfe zorgt.

Fysiotherapie in Maastricht
Bij Cerfontaine & van der Loop kunt u terecht voor advies en behandeling op het gebied van manuele en fysiotherapie. Voor optimale bereikbaarheid kunt u ons op verschillende adressen in Maastricht vinden: Avenue Ceramique, Vijverdalseweg, Marconistraat,Severenstraat en Meerssenerweg.

 

 Bron: KNGF